Fotbalul in Romania este unul dintre cele mai populare sporturi. Interesele din jurul acestui sport nu se manifesta doar privind la televizor meciuri difuzate, ci si prin faptul ca romanii joaca fotbal, majoritatea chiar in mod regulat. Unde?

C.S.INTER GALAXY, infiintat tocmai pentru a le oferi copiilor aceasta bucurie de a practica fotbalul, de a-si raspandi energia si entuziasmul intr-un mod sanatos, placut, voios, amuzant. C.S.INTER GALAXY isi desfasoara antrenamentele la baza sportiva Sud Arena,baza sportiva STB Trapezului si balon Point si balon Premium Wellness. Incepand cu anul 2019 clubul INTER GALAXY va mai deschide 2 baze sportive in sectorul 3 si 4 unde asteptam toti copiii dornici,pasionati de acest sport sa il practice intr-un cadru organizat si cu multa placere alaturi de noi.
In timpul iernii, antrenamentele se desfasoara in sala de sport si balon incalzit. Antrenamentele sunt conduse de antrenori tineri, de specialitate, care sunt la curent cu cele mai noi tehnici de pregatire, dand dovada de profesionalism si disciplina, pregatind copiii in vederea participarii la competitii.
Programul de antrenament cuprinde 3 sedinte/ saptamana. Iar in fiecare sambata si duminica au loc jocuri oficiale sau amicale.

HAI LA FOTBAL!
Clubul nostru organizeaza in prezent selectie la grupele de varsta 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006.

Inscrierile se fac pe tot parcursul anului, la toate categoriile de varsta copiii fiind selectati si repartizati in functie de aptitudinile lor la grupa de performanta sau initiere .

Pentru inscriere la Scoala de fotbal INTER GALAXY aveti nevoie de urmatoarele:

  • aviz medical de la medicul de familie ca este apt pentru practicarea fotbalului
  • doua fotografii color tip buletin
  • copia certificatului de nastere
  • Completarea fisei de inscriere
  • Completarea acordului de legitimare
  • Taxa de legitimare

CONTACT:0720.363.361/EMAIL: inter_galaxy@yahoo.com

Fii cel mai bun alaturi de noi!